0

Mliečna čokoláda MOROGORO Tanzania 38%

Čokoláda mliečna 38% Domori MOROGORO Tanzania (pecky) 1 kg/sáček alu

, , , , ,

18,76 89,00 

Zmazať

Popis

Mliečna čokoláda z Tanzanie 38%

Pôvod kakaových bôbov pre túto kvalitnú čokoládu na profi využitie v gastronómii je Tanzánia, z oblasti južne od Mbeya v okresoch Rungwe a Kyela, oblasť pestovania kakaovníkov je charakteristická sopečnou pôdou a blízkymi horami, ktoré zaisťujú dostatočnú vlahu pre pestovanie kvalitných kakaových bôbov v podobe dažďa. Kvalitná mliečna čokoláda pre gastronómiu.

Organoleptické vlastnosti čokolády: Základné a neutrálnu chuť kakaa s korenistými a drevnatými tónmi, bez vád typických pre Forastero (kyslosť, horkosť, trpkosť).

Ochutnajte a degustujte retail čokoládovne Domori. Kúpte si degustačné tabuľky čokolády v našom internetovom obchode pre retail.

Klasifikácia: Čokoláda Morogoro je z kakaa Trinitario (hybrid Criolla a Forastero).

Čokoládovňa Domori používa tie najvyberanejšie suroviny, ako je pôvodný kakao a trstinový cukor.

Zloženie: kakao 12%, kakaové maslo 26%, trstinový cukor, mlieko v prášku, sójový lecitín v kôstkach. Bez akýchkoľvek ďalších prímesí.

Výrobok neobsahuje geneticky modifikované organizmy.
Temperácia je poslednou fázou spracovania kakaovej hmoty. Čokoláda sa roztaví pri teplote až 48 ° C, potom sa ochladí na 27/28 ° C a znovu zľahka zahreje.
Týmto procesom sa ustáli štruktúra kakaového masla v čokoláde. Teplota temperácia: 30-31 ° C.

Zdieľaj

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Mliečna čokoláda MOROGORO Tanzania 38%”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.