Popis
Mliečna čokoláda z Tanzanie 38%
Pôvod kakaových bôbov pre túto kvalitnú čokoládu na profi využitie v gastronómii je Tanzánia, z oblasti južne od Mbeya v okresoch Rungwe a Kyela, oblasť pestovania kakaovníkov je charakteristická sopečnou pôdou a blízkymi horami, ktoré zaisťujú dostatočnú vlahu pre pestovanie kvalitných kakaových bôbov v podobe dažďa. Kvalitná mliečna čokoláda pre gastronómiu.
Organoleptické vlastnosti čokolády: Základné a neutrálnu chuť kakaa s korenistými a drevnatými tónmi, bez vád typických pre Forastero (kyslosť, horkosť, trpkosť).
Ochutnajte a degustujte retail čokoládovne Domori. Kúpte si degustačné tabuľky čokolády v našom internetovom obchode pre retail.
Klasifikácia: Čokoláda Morogoro je z kakaa Trinitario (hybrid Criolla a Forastero).
Čokoládovňa Domori používa tie najvyberanejšie suroviny, ako je pôvodný kakao a trstinový cukor.
Zloženie: kakao 12%, kakaové maslo 26%, trstinový cukor, mlieko v prášku, sójový lecitín v kôstkach. Bez akýchkoľvek ďalších prímesí.
Výrobok neobsahuje geneticky modifikované organizmy.
Temperácia je poslednou fázou spracovania kakaovej hmoty. Čokoláda sa roztaví pri teplote až 48 ° C, potom sa ochladí na 27/28 ° C a znovu zľahka zahreje.
Týmto procesom sa ustáli štruktúra kakaového masla v čokoláde. Teplota temperácia: 30-31 ° C.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.