Popis
Čokoláda pre profesionálne použitie v gastronómii.
Ojedinelá rad čokolád Single Origin, vyrobená a pôvodného typu kakaovníka (aromatique jemného). Kvalitná čokoláda z kakaovníka rastúceho v Ekvádore, provincie Bolivar a Esmaraldas, je jediné aromatické kakao druhu Forastero.
Chuť čokolády pre gastronómiu má osviežujúci a lahodné arómu s tónmi lieskových orieškov, banánov a citrusových plodov.
Talianska čokoládovňa Domori používa tie najvyberanejšie suroviny na výrobu čokolády, napríklad pôvodné kakao alebo trstinový cukor.
Zloženie: Kakao 56%, trstinový cukor, sójový lecitín. Bez akýchkoľvek ďalších prímesí.
Výrobok neobsahuje geneticky modifikované organizmy.
Zdieľaj
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.